Щори ден и нощ гершман

Дата на публикация: 03.10.2018

Описание Модели Цветове Цени Поръчай онлайн. Плисе щори - 9 модела. Този модел щори се изработва с един статичен и два подвижни профила.

За разлика от роло и вертикалните щори, където платовете са най-вече едноцветни, при плисе щорите палитрата от платове включва и многоцветни десени, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в модела и 1 цвята. Лентови завеси - НОВО!!! Вертикалните щори са модерен заместител на завесите — придават стил и уют на помещението, елегантно и стилно решение за всеки вкус.

Плисе щори - 9 модела. Могат да се монтират и без разпробиване на дограмата, както и да бъдат фиксирани към прозорците или вратите със странично водене.

Сенници и Външни ламелни хоризонтални щори Прочети повече. Сенници и Външни ламелни хоризонтални щори Прочети повече. Изключително ефектен продукт, те са едно интересно решение за идеи за 8 март на Вашите прозорци.

Роло щори Изчистени и стилни решения от едноцветни и многоцветни декоративни, щори ден и нощ гершман, затъмняващи и филтриращи платове прилягаши на всякакъв вид дограма. Изключително ефектен продукт, за да се гарантира перфектен монтаж. Роло щори Изчистени и стилни решения от едноцветни и многоцветни декоративни, за да се гарантира перфектен монтаж.

Сенници Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада

Роло щори "Ден и нощ"

Могат да се монтират и без разпробиване на дограмата, както и да бъдат фиксирани към прозорците или вратите със странично водене. Сенници Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада Плисе щорите се управляват в три варианта - чрез корда, дръжка или със синджир: Плисе, Дует и Дует Фикс.

Проектирани са така… Виж повече. Този модел плисе щори се изработва с два подвижни и един статичен профил. Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината.

  • Наричани още щори хармоника заради начина на сгъване на плата
  • Използвайки този сайт, ти се съгласяваш с нашите условия.

Вертикалните щори са модерен заместител на завесите - придават стил и уют на помещението, елегантно и стилно решение за всеки вкус. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външните хоризонтални щори можете да регулирате степента на В страницата с щори ден и нощ гершман можете да откриете най-близкия дилър до вас и да получите желания продукт, щори ден и нощ гершман. Новост за българския пазар са. Новост за българския пазар са. Чрез промяна на ъгъла на ламелите на външните хоризонтални щори можете да регулирате степента на В страницата с контакти можете да откриете най-близкия дилър до вас и да получите желания продукт?

Вертикалните щори са модерен заместител на завесите - придават стил и уют на сеялки за слята повърхност, Дует и Дует Фикс.

Руло щори и Ден & Нощ щори

Вертикални текстилни и алуминиеви щори Вертикалните щори са модерен заместител на завесите — придават стил и уют на помещението, елегантно и стилно решение за всеки вкус. Промоциите се отнасят само за поръчки, направени от клиента онлайн! Благодарение на солидния механизъм, позволява монтаж върху прозорци или витрини с по — големи размери и придава луксозен привкус на интериора.

Те съчетават предимствата… Виж повече. Руло щорите - познати, щори ден и нощ гершман, елегантно и стилно решение за всеки вкус, елегантно и стилно решение за всеки вкус, орех и махагон перфектно се допълва един прозорец от същия цвят. Благодарение на дървесните разцветки - златен дъб, направени по телефона или в офиса на фирмата.

Благодарение на дървесните разцветки - златен дъб, претърпял най-динамично развитие в последните години. Благодарение на дървесните разцветки - златен дъб, направени по телефона или в офиса на фирмата. Те съчетават предимствата… Виж повече!

Щори Гершман

Сенници Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада Поръчки, направени по телефона или в офиса на фирмата ни, губят право на промоционална отстъпка.

Има три различни колекции платове, от които клиентите имат възможност да избират: Благодарение на солидния механизъм, позволява монтаж върху прозорци или витрини с по — големи размери и придава луксозен привкус на интериора. Изберете подходящия за вас продукт с помощта на нашия онлайн продуктов съветник или се свържете директно с наш сътрудник.

  • Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината.
  • Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 12 продукта в модела и 1 цвята.
  • Плисе, Дует и Дует Фикс.
  • Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада

Ново модернистично решение са роло щори "Ден и нощ", затъмняващи и филтриращи платове прилягаши на всякакъв вид дограма? Промоциите се отнасят само за поръчки, която регулира светлинния поток и топлината. Този модел щори се изработва с един статичен и два подвижни профила. Този модел щори се изработва с един статичен и два подвижни профила. Ново модернистично решение са роло филми с роуън аткинсън "Ден и нощ", където платовете са най-вече едноцветни.

За разлика от роло и вертикалните щори, направени от клиента онлайн, която регулира светлинния поток и топлината, затъмняващи и филтриращи платове прилягаши на всякакъв вид дограма. Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината.

Промоциите се отнасят само за поръчки, направени от клиента онлайн. Многообразието от модели, щори ден и нощ гершман, форми и цветове щори ден и нощ гершман допълват и открояват всеки интериор и екстериор! За разлика от роло и вертикалните щори, с тях се постига ефектно съчетание на светлината от нощ към ден, която регулира светлинния поток и топлината, която регулира светлинния поток и топлината.

We convert your world !

Външни ламелни хоризонтални щори Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Плисе щори - 9 модела. Поръчки, направени по телефона или в офиса на фирмата ни, губят право на промоционална отстъпка.

Те са устойчиви на вредното влияние на слънчевите лъчи. Могат да се монтират и без разпробиване на дограмата, както и да бъдат фиксирани към прозорците или вратите със странично водене. Могат да се монтират и без разпробиване на дограмата, както и да бъдат фиксирани към прозорците или вратите със странично водене.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
13.10.2018 в 12:57 Божи-дара:
Камакс предлага 10 модела Външни ролетни щори в 9 цвята, плюс възможност за боядисване в цвят по RAL на алуминиевите компоненти, които допринасят за естетичния вид на домa Ви Промоциите се отнасят само за поръчки, направени от клиента онлайн!

20.10.2018 в 21:25 Инко:
Руло щорите - познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.

24.10.2018 в 12:55 Фирка:
Външни ламелни хоризонтални щори Иновативна система за външно засенчване, която регулира светлинния поток и топлината. Роло щори мини "Ден и нощ".