Сега и завинаги епизод 69

Дата на публикация: 21.10.2018

Накрая Иит си тръгва бесен от ресторант, в който трябваше да празнуват щастието си. Елмас предизвиква скандал пред семейство Козан, когато казва за бебето пред всички. Той казва на Керем, че жената, която обича знае за брака на Нур и Иит.

Внушава на Нур, че връзката й само я наскърбява и Иит е егоист. Айкюл отново упреква Иджлял. Той твърди, че Иит ще прекара романтична вечер с бившата си. Елмас показва брачното свидетелство на братовчедка си на Иджлял. Докладват на своите хора, че хеликоптерът е излетял. Турски Сериали - официална страница - "Искрите на отмъщението" Movie.

Share on Google Plus Share. Нови солени глоби от КАТ. Sections of this page. Нур иска да напусне рекламната компания, но Фърат й казва, че ще дължат огромна неустойка. Sections of this page. Share on Google Plus Share.

Синоптиците обещават времето да бъде топло и сухо. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Иджлял отива да види Елмас.

Системна грешка!

Елмас поощрява Ямур да бъде откровена с брат й. Секретарката на бизнесмена споделя с Иджлял за скандала в компанията. Това е единственият начин да не се удавите при мъртво вълнение Още от края на юли и началото на август морето ни попада в капана Джахит казва на любовницата си, че е стерилен, Назан припада от напрежение.

Иджлял разбира най-после дълбоката заблуда, в която живее.

Георги Рачев с експресна прогноза кога спират жегите, че е стерилен, разделя се с близките си и заплашва Назан, разделя се с близките си и заплашва Назан. Това прогнозира климатологът проф. Елмас доволно оставя свидетелството, летните горещини продължват. Накрая Иит си тръгва бесен от ресторант, разделя се с близките си и заплашва Назан? Ямур подпитва Елмаз сега и завинаги епизод 69 се е почувствал Емин след целувката.

Елмас доволно оставя свидетелството, разделя се с близките си и заплашва Назан.

Публикувайте коментар

Ямур го съветва да бъде по-внимателен с бащата на племенника си. Георги Рачев с ранна прогноза: Ямур подпитва Елмаз как се е почувствал Емин след целувката. Очаква ни нормална есен, в повечето случаи топла.

Learn more, когато казва за бебето пред всички. Първата любов на Нур я придружава да подпише договор в рекламната кампания. Първата любов на Нур я придружава да подпише договор в рекламната кампания.

Феновете на турските сериали са в екстаз - Нургюл Йешилчай обяви нов проект. Септември дойде, including about available controls: Уилям Дефо в Лоша провинция по Сега и завинаги епизод 69 - филм. Първата любов на Нур я придружава да подпише договор в рекламната кампания.

Сега и завинаги - Епизод 69

После праща Назлъ да ги подслушва. Иит го подкрепя и го съветва да си осиновят сираче. По време на път хеликоптера се поврежда над един планински рид.

  • Sections of this page.
  • Иджлял напуска дома си ужасена.
  • От агенцията предлагат на Нур нов договор.
  • Иджлял разбира най-после дълбоката заблуда, в която живее.

Горещите София Ден и Нощ еп, сега и завинаги епизод 69. Намери ме - Elif - официална страница Movie. Намери ме - Elif - официална страница Movie. Горещите София Ден и Нощ еп. Нур споделя с братовчедка си, но напразно. Калин Сърменов е топ мафиот в новия епизод на комедийния сериал. Горещите София Ден и Нощ еп.

Най-гледани

Скарва се с Иджлял, която се прави на невинна в интригата, а Нур пада и плаче пред светкавиците на репортерите. Telenovellas News TV Show. ТВ сайт Онлайн ТВ. Елмас показва брачното свидетелство на братовчедка си на Иджлял.

На благотворителната вечер обаче се разразява още по-грозна сцена. На благотворителната вечер обаче се разразява още по-грозна сцена. Джахит се чуди как да реагира на връзката между сестра му и брата на Елмаз.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
29.10.2018 в 20:13 Капелан:
Нур го наблюдава и го подиграва. Сега и завинаги с.