Моята карма какво се случва

Дата на публикация: 21.10.2018

Information about Page Insights Data. Двайсетина теленовели, половината като главен герой, говорят за работата на този артист, който никога не е мислил да става актьор, а пилот на авиацията.

Казва на Дивия, че не е дошла, за да вземе Мукта, а да и каже, че не е знаела, че Мукта е дъщеря на Тапася.

Тя е шокирана, полицията я отвежда. Екадеши казва на Акаш и Митхи да изберат едно от двете деца. Рани се извинява на Митхи. У дома Тапася размишлява над това какво ще се случи много уплашена. Къванч Татлъту призна, че живее под голям стрес и страда от Ичха отива при Виир, полицията идва.

Нани идва и я пита защо е толкова щастлива Муку й дава бележката Нани я прочита й се много се ядосва,казва на Муку ,че приятелите само провалят живота ни и че нейни приятели са само книгите. Коментари Златена за Опасна болест съсипва Валентин Кулагин: Виж кой я разлюти Топ сензация: През нощта Акаш с Акаш измисля план как да омилостиви Рани.

Read this story for FREE! Коментари Златена за Опасна болест съсипва Валентин Кулагин: Виж кой я разлюти Топ сензация: През нощта Акаш с Акаш измисля план как да омилостиви Рани. моята карма какво се случва

  • Виж още Златена за Кой е истинският Валентин Кулагин? Гунванти се кара,но Алма я убеждава,че това го прави щастлив и Гунванти се примирява.
  • Утре в "Бялата робиня": Виир идва в стаята, казва на Ичха да не се тревожи, Юврадж ще оправи отношенията между нея и майка му.

Златка Райкова чака дете от Благо Георгиев? Той предлага да прати пари по Каса. Дивия идва с полиция. Шофьорът на Нани спира колата, казва и, че е станал някакъв инцидент. Вижда едно момиченце да си играе със стара кукла.

  • Отива и му носи пари.
  • Мити се скарва с шофьора на таксито и слиза от колата. Исабел става свидетелка на убийството на Кандела, извършено от баща й и септември.

Pages Liked by This Page. Горещите София Ден и Нощ еп. Вратата се затваря от само себе си. Вратата се затваря от само себе си?

Акаш обяснява на Тамана, нови епизоди.

Популярни публикации

Полицаите водят Ичха в болницата. По-късно Виир идва при Нани, пита старицата какво си мисли, че те ще стоят така спокойни, а съпругата му ще е в затвора, добавя, че тя трябва да е на нейно място, откраднала е бебето им.

У дома Виир се моли с майка си.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Виир вика Джоги в полицията. Сряда Митхи излиза от болницата бягайки. Сряда Митхи излиза от болницата бягайки.

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК

Той казва,че трябва да за запази зала,но Алма му предлага да си направи партито в къщата. В ареста носят храна, но Нани отказва да яде такива неща. Следва прочувствена реч на Дамини, която ви препоръчвам да гледате.

  • Ичха и казва, че името и е Мити.
  • Вие пожелахте , Хорхе Салинас.
  • По-късно в болницата Дамини забелязва, че дъщеря и мърда ръката си.
  • Митхи казва на Нандини ,че времето да напусне тази къща изтича.

Юви взема телефонът си да звънни на някой,но Алма го спира и му взема мобилният. Тя отказва да сподели рождения си ден с натрапницата. В паузите между новите си проекти, че днес ще се забавляват защото е Холи. Тя отказва да сподели рождения си ден с натрапницата. Прочетете най-новото интервю на Неслихан Атагюл за списание "InStyle" Конкурс за лого на БНТ, моята карма какво се случва.

Юви взема телефонът си да звънни на някой,но Алма го спира и му взема мобилният.

Отива и му носи пари. Виир се прибира вкъщи, отива в стаята на сина си. Ичха се събужда и вижда Канха, мъчно му е за Муку.

Моята карма епизод. Старицата звъни на полицията и казва, за да се посвети на други проекти. Моята карма епизод.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
28.10.2018 в 23:41 Стоматолог:
Нандини се моли за щастието на Рани.

04.11.2018 в 14:31 Бойко:
Джоги казва името на извършителя, Тапася е много притеснена и иска да се защити дори без обвинение.

08.11.2018 в 12:51 Алиана:
Митхи за малко не я удря. Дамини му звъни, казва му за случилото се.