Монтаж на телескопични водачи за чекмеджета

Дата на публикация: 23.10.2018

TANDEM е система скрити водачи за чекмеджета от дърво с плавен ход, за повече комфорт на движение — във всяко помещение: Малката клапваща система се грижи за комфорта при малки и леки врати.

Независимо, дали с техника за съединяване или закачване - чекмеджето се монтира винаги бързо и лесно. Вдъхновяващи истории и полезни съвети за практична кухня. Отправяне на поръчки директно към Blum, проследяване достъпа до логистични данни и документи, както и състоянието във всеки един момент.

В кухнята с мебели без дръжки цялото семейство готви с удоволствие. Лесно, точно и удобно пренасяне на данни. Чекмеджета в спалнята Плавен ход за изтеглящи механизми и чекмеджета от масив. Уреди за монтаж Ефикасно и бързо сглобяване на чекмеджета и изтеглящи механизми.

С малко усилие, печелите много пространство, монтаж на телескопични водачи за чекмеджета. И точната настройка на челата става без инструменти - благодарение на вградения механизъм за регулиране на височината. И точната настройка на челата става без инструменти - благодарение на вградения механизъм за регулиране на височината. Стабилност Добрите стойности на спускане правят възможен монтажа близко до земята на изтеглящите се механизми. В спалнята на семейство Моор се крие истинско чудо на полезното пространство.

Телескопични водачи

Благодарение на оптималната странична стабилизация могат да бъдат реализирани чекмеджета с малки номинални дължини. Мебели с обков Blum В кои жилищни зони могат да се използват продуктите на Blum? Машини за пробиване и монтаж на обков Прецизно пробиване и монтаж на мебелен обков. Заключващата система на Blum гарантира допълнителна сигурност при висококачествените мебели. Описателни текстове, технически характеристики, CAD-данни и друга полезна информация за продуктите на Blum.

Проектирането на корпуси, избор на обкови и резултатите от тях предоставят пряко планиране с производството. Бърз монтаж, лесна фина настройка Независимо, дали с техника за съединяване или закачване - чекмеджето се монтира винаги бързо и лесно.

  • Завъртащият механизъм позволява безпрепятствен и оптимален достъп. Какви тенденции в дизайна поддържа Blum със своя мебелен обков?
  • Taiwan province of China. TANDEM е система скрити водачи за чекмеджета от дърво с плавен ход, за повече комфорт на движение — във всяко помещение:

С малко усилие, печелите много пространство! Шкафът за запаси впечатлява с лесен достъп и много място за съхранение. С малко усилие, печелите много пространство. С малко усилие, печелите много пространство.

С малко усилие, печелите много пространство.

Заключващата система на Blum гарантира допълнителна сигурност при висококачествените мебели. В кухнята с мебели без дръжки цялото семейство готви с удоволствие. Разнообразната система метални чекмеджета със скрити водачи, за чекмеджета и изтеглящи механизми от метал.

Преглед на всички клапващи системи на Blum за висок и горен шкаф.

TANDEM в банята Благодарение на оптималната странична стабилизация могат да бъдат реализирани чекмеджета с малки номинални дължини. Нашите специално разработени решения за опаковане се интегрират оптимално във Вашите производствени и логистични процеси. Нашите специално разработени решения за опаковане се интегрират оптимално монтаж на телескопични водачи за чекмеджета Вашите производствени и логистични процеси.

Преглед на всички клапващи системи на Blum дара екимова черешката на тортата висок и горен шкаф. Мечтаната кухня на Мелани и Марко съчетава функционалност и естетика. TANDEM в банята Благодарение на оптималната странична стабилизация могат да бъдат реализирани чекмеджета с малки номинални дължини.

Дръжка 5440.00 бялоqwe

Тема Ние продължаваме да развиваме това, което вече е доказано. Проектирането на корпуси, избор на обкови и резултатите от тях предоставят пряко планиране с производството. Маркетингова подкрепа Подкрепяме Ви с висококачествени мерки за ефективно представяне на продукти.

Младата двойка използва и най-малкото ъгълче в кухнята и създава ред във всяко чекмедже.

  • Реализиране на различни идеи, като например широки елементи за изтегляне или механизми с рафт.
  • Мечтаната кухня на Мелани и Марко съчетава функционалност и естетика.
  • Ефикасно и бързо сглобяване на чекмеджета и изтеглящи механизми.
  • Професионални маркетингови материали като снимки с висока резолюция, видеа, брошури и още много за изтегляне.

Blum-шоурум Усетете практичната кухня. Blum-шоурум Усетете практичната кухня. Нашите специално разработени решения за опаковане се интегрират монтаж на телескопични водачи за чекмеджета във Вашите производствени и логистични процеси. Мечтаната кухня на Мелани и Марко съчетава функционалност и естетика.

Би могло да се интересувате и от това. Стабилност Добрите стойности на спускане правят възможен монтажа близко до земята на изтеглящите се механизми. Бързо и лесно намиране на правилни решения за обков, зареждане на CAD-данни и поръчка при търговския представител. Нашите специално разработени решения за опаковане се интегрират оптимално във Вашите производствени и логистични процеси.

Дръжка 5440 бялоqwe

Отправяне на поръчки директно към Blum, проследяване достъпа до логистични данни и документи, както и състоянието във всеки един момент. Логистика и транспорт Ние се съобразяваме с Вашите индивидуални потребности като разработваме гъвкави и персонализирани логистични решения. Вдъхновяващи истории и полезни съвети за практична кухня.

В спалнята на семейство Моор се крие истинско чудо на полезното пространство. Леко натискане е достатъчно, изтеглящите механизми и хладилници като от само себе си, за да се отворят клапващите. В спалнята на семейство Моор се крие истинско чудо на полезното пространство.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
25.10.2018 в 19:34 Пауна:
Маркетингова подкрепа Подкрепяме Ви с висококачествени мерки за ефективно представяне на продукти. Скрита система водачи за чекмеджета от масив.

01.11.2018 в 05:32 Мария-Десислава:
Така спестявате време и разстояния в кухнята. Blum-шоурум Усетете практичната кухня.