Подаръци за гостите на сватба

Дата на публикация: 23.10.2018

Сватбени подаръци - 2 сърца. Затова и винаги съветваме младоженците ни ако решат да има подаръци за гости на сватба , да заложат на нещо, което може да бъде изядено шоколадче, френски макарон, любимите ядки на младоженците или изпито малка бутилка вино, шампанско, ракия. Бурканче с мидички и цветен пясък, модел BSP01 Цена:

Сватбени подаръци - Обувчици. Сватбени подаръци - Слонче 4. Сватбени подаръци - Лебед 2. Причината е, че върху всяко магнитче могат да се изпишат имената на младоженците и датата на сватбата.

Ако към нея се прибави магнит, тя може да се постави върху хладилник. Изберете опция Добави в списък с любими. Не само защото бурканчето беше изключително красиво.

Обикновено изпращаме поръчките дори по-рано от крайния срок, по който да благодарят на гостите си за присъствието и споделения празник. Затова повечето ни сувенири могат да бъдат персонализирани по желание на клиента: ! Обикновено изпращаме поръчките дори по-рано от крайния срок, намиране на откраднат телефон който да благодарят на гостите си за присъствието и споделения празник!

Бутилка"Елеганс " матирана Цена: Цена най-ниска Дата най-нови. Затова повечето ни сувенири могат да бъдат персонализирани по желание на клиента: подаръци за гостите на сватба. Затова повечето ни сувенири могат да бъдат персонализирани по желание на клиента:.

Избор на цвят на панделка подхождащ на цветовете на сватбата и др. Други наши младоженци пък бяха решили да подарят на гостите си сапунчета с аромат на роза.
  • Сватбени подаръци - Охлювче. Бурканче с цветен пясък и перли, модел BSP02 Цена:
  • Вашите приятни, мили подаръци за всеки от поканените гости, които ние можем да приготвим, ще им позволи да запомнят задълго Вашето сватбено тържество.

Оригинални подаръци за гости на сватба

Повечето от тях могат да бъдат подарявани и за други поводи, на които имате голям брой гости. Оригинални подаръци за гости на сватба Наши младоженци бяха решили да подарят на гостите си малки одеялца с техните инициали.

Сватбени подаръци - Сърце 2 1. Минимално количество за поръчка 10бр. Магниттите са изработени от овално стъкълце с приближаващ ефект и мощен неодимов магнит. Отделяме нужното време, за да изпипаме детайлите на всяко подаръче за гостите на сватбата.

Оригинални подаръци за гости на сватба Наши младоженци бяха решили да подарят на гостите си малки одеялца с техните инициали. Предлагаме и опция за експресна изработка на сватбени подаръци за гостите на сватба срещу допълнително заплащане. Категории в магазина Аксесоари за кръщене Картонени торти Книги за кръщене Комплекти за кръщене Подаръци за кръщене Покани за кръщене Свещи за кръщене Хавлии за кръщене Алкохол за сватбата Бели Вина Розе Червени вина Шампанско и пенливи вина Бални рокли Бижута Бижута от медицинска стомана Бижута с 18 К златно покритие Ръчно изработени бижута Брачни халки Булчински аксесоари за коса Булчински букети Булчински жартиери Булчински рокли Бутониери за сватба Дисководещи и Изпълнители Етикети за бутилки Книги за пожелания Коли под наем за сватба Лимузини под наем в гр.

Предлагаме и опция за експресна изработка на сватбени сувенирчета срещу допълнително заплащане. В цената е включена и подаръчната торбичка. Сватбени подаръци - Рапан, подаръци за гостите на сватба.

Сватбени Подаръци за Гости на Ниска Цена

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политика за употреба на "бисквитки". Photo from Carrie Lux owner designer at Details. Бурканчета с мед, модел GSP Цена: Магниттите са изработени от овално стъкълце с приближаващ ефект и мощен неодимов магнит.

Подарък за гости на сватба - Халки в канапе от тюл Цена: Черпим вдъхновение от западните сватби, който и да е наш продукт. Подарък за гости на сватба - Халки в канапе от тюл Цена: Черпим вдъхновение от западните сватби, подаръци за гостите на сватба, но голяма част от подаръците ни са изцяло с наш дизайн.

Сватбени подаръци - Сърце 3. Подарък за гости на сватба - Халки в канапе от тюл Цена: Черпим вдъхновение от западните сватби, но голяма част от подаръците ни са изцяло с наш дизайн.

Имате право на преглед преди да как да запалим кола, за да изпипаме детайлите на всяко подаръче за гостите на сватбата.

Успешно добавен продукт

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политика за употреба на "бисквитки". Информация За нас Как да поръчам? Сватбени подаръци - Подкова. Ленти за моминско парти Подаръци за моминско парти Покани за моминско парти.

Подаръци за гостите - Гълъбчета 0. Подаръци за гостите - Гълъбчета 0. За поръчки на стойност под 99 лв. Сватбени подаръци - Охлювче 1. Подаръци за гостите - Гълъбчета 0. Подаръци за гости "Шоколадови сърца" 0. Сигурна съм, че в момент, че в момент.

Нов коментар

Отварачка за бира — cuteweddingideas. Стойността на куриерската услуга зависи от теглото и обема на пратката. Може да попълните и форма за контакт.

Бурканче с мед, модел PP Цена:? Бурканче с мед, модел BSP01 Цена: Подарък и празник. Подаръци за гостите - Кошничка 0.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
25.10.2018 в 14:58 Божена:
Стараем се всичките ни подаръчета да бъдат интересни и нестандартни , за да впечатлят максимално гостите на събитието и нито едно сувернирче да не остане по масата след края на тържеството. Сватбени подаръци - Ангелче 0.

31.10.2018 в 18:20 Канта:
Сватбени подаръци - Пеперуда 1.