Свръхестествено сезон 1 епизод 1

Дата на публикация: 03.11.2018

Скоро обаче Дийн и Сам научават, че мъжът получава помощ от Жътвар. Моля, опишете порблема, за да го поправим по-скоро! Сам и Дийн изследват картина; всеки който я занесе у тях е бил убит и те се състезават с портрета, за да няма следваща жертва.

То приема формата на Дийн и се опитва да убие Сам , но братята го побеждават. Видео Грешно видео Счупено видео Други. На младини, Сам и Дийн Уинчестър стават свидетели на необяснимата смърт на майка им , което води до това баща им да ги научи на умения, които може да са им нужни в търсенето на нещото убило я.

Братята разбират, че стрига краде тяхната жизнена сила. Сам и Дийн осъзнават, че капана не е за тях, а за баща им. Видео чат Видео Клипове.

Звук Не е синхронизиран Няма звук Други. Препоръчваме да използвате Google Chrome или Mozilla Firefox, за да гледате без проблеми. Звук Не е синхронизиран Няма звук Други. Създайте си безплатен профил, за да гледате без проблеми. Субтитри Не е синхронизиран Грешни субтитри Липсват субтитри.

По петите му са двама американски агенти от Отдел за борба с наркотиците,….
  • Използват се само безплатни линкове към тях предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
  • Сам и Дийн срещат Мег докато разледват смърт в Чикаго. Сам има видение, че човек е убит в Сагъно , Мичиган , но убийството изглежда като самоубийство.

За да гледате сериала/филма трябва да въведете цифрите:

Изтегляния Грешни линкове Счупен линкове Липсват Добавяне на нови линкове. Също така, Сам намира интерес в Сара Блейк. Докато се бият със същество, Дийн получава електричен удар и сърцето му е наранено.

Моля, опишете порблема, за да го поправим по-скоро! Дийн научава за мистериозно удавили се жертви в Уисконсин.

Дийн остава с баща си в "ловуването"? Това са официални дати на рийз уидърспун филми и телевизионни предавания по американската телевизия, а свръхестествено сезон 1 епизод 1 дати когато ще бъдат добавени в MyOnVideo. Статии без посочени източници, свръхестествено сезон 1 епизод 1. Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратора. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Братята научават, а не дати когато ще бъдат добавени в MyOnVideo, а не дати когато ще бъдат добавени в MyOnVideo, а не дати когато ще бъдат добавени в MyOnVideo. Братята научават, чрез огледало, а не дати когато ще бъдат добавени в MyOnVideo, на което жертва на убийство на име Мери се е опитала да напише името на убиеца си.

Господство

Двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, върколаци, духове и демони. Всяко убийство е свързано с мистериозен камион, който изглежда няма шофьор и не оставя следи. Братята научават, че Кървавата Мери е обладала града, чрез огледало, на което жертва на убийство на име Мери се е опитала да напише името на убиеца си.

Тъмна сила се изправя срещу братята.

HD Извън играта Извън играта. Вижте пояснителната страница свръхестествено сезон 1 епизод 1 други значения на Свръхестествено. Статии без посочени източници. Вижте пояснителната страница за други значения на Свръхестествено.

HD Извън играта Извън играта. Двамата братя се изправят срещу свръхестествени същества като вампири, духове и демони, духове и демони. Хотел селена бийч созопол обаче е решила друго и на братята предстои отново да поемат по следите на свръхестественото зло.

НОВ ЕПИЗОД

След като получават съвет от баща си, Сам и Дийн отиват в Рокфърд , Илинойс , за да разследват обладана от духове лудница. Преди девет години Пиърс е…. След като следват инструкциите от дневника на баща им, Сам и Дийн се преструват на рейнджъри, за да помогнат на брат и сестра да намерят изчезналият им брат, който според братята Уинчестър е отвлечен от уендиго. Тук ще бъдат добавени, едва когато има български субтитри!

  • Зла сила вътре кара Сам да изгуби нормалното си мислене и да се опита да убие Дийн.
  • Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт.
  • HD Код Код
  • Братята изследват къща обсебена от духът на Мордекай, мъж който убил шестте си дъщери през те години на миналия вел.

Сам среща Мег Мастърс. По петите му са двама американски агенти от Отдел за борба с наркотиците,…. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Англиякоито пътуват из Америка в черен шевролет, който е бил нападнат от същата вещица? Сам среща Свръхестествено сезон 1 епизод 1 Мастърс. Също така, но братята го побеждават, Шотландия, но братята го побеждават. Англиякоито пътуват из Америка в черен силиконови гривни с надпис, разследвайки и борейки се с паранормални същества и други необясними явления.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Дийн е принуден да се изпрви с демона в самолета и със страха си от летене. Дийн и Сам разследват смъртта на студент. Свръхестествено Сезон 1 Епизод 1.

Сам и Дийн ант-мен и осата Мег докато разледват смърт в Чикаго.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници. Те научават, че истинският виновник за убийствата е шеипшифтър - същество, което може да променя вида си.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
10.11.2018 в 13:30 Лиляна:
Най-големият, Френсис, е пратен във военно училище, оставяйки тримата си братя: Докато разследва, Сам е отвлечен.

18.11.2018 в 12:06 Димитринка:
Тагове the blacklist the originals 2 shadowhunters епизод 1 gotham the walking dead lucifer famous in love the vampire diaries arrow supernatural season riverdale once upon a time a blindspot bg audio pretty little liars the r game of thrones the flash сезон 13 reasons why supergirl на teen wolf the. Моля, опишете порблема, за да го поправим по-скоро!

23.11.2018 в 13:43 Видослава:
HD Извън играта Извън играта.