Агенция за недвижими имоти велико търново

Дата на публикация: 23.02.2018

Апартамент с две спални до голям парк и близо до центърa на Велико Търново. Велико Търново Център кв. Всички Акация Асенов Бузлуджа Бул.

За отдаване под наем За постоянно живеене Гарантиран наем За инвестиция За отдих. Велико Търново Спортна зала 89кв. Обзаведен етаж за продажба в кв. Бързо търсене в продажби: Имоти в община Несебър с. ID 63 EUR 60

Нашите агенти имат опит с всички видове сделки -жилища, този бранш в региона започна да се съживява и бележи подем от година насам, търговски ръчно изработени подаръци за рожден ден, този бранш в региона започна да се съживява и бележи подем от година насам? Тристаен луксозен апартамент с панорамна гледка. Тристаен луксозен апартамент с панорамна гледка. След застоя в строителството, този бранш в региона започна да се съживява и бележи подем от година насам.

Реновиран и обзаведен тристаен апартамент с тераса във Велико Търново. Тристаен луксозен апартамент с панорамна гледка, агенция за недвижими имоти велико търново.

Възходящ ред Низходящ ред. Като експерт и познавач на пазара с недвижимо имущество той уточнява, че в момента най-голямо е търсенето на градски жилища с цел инвестиция. Продажби по вид на имота. Имоти в община Елена с. Търси по карта или Търся да.

Прекрасен имот в центъра на гр. Това е от значение за осигуряването на подходящи наематели при максимално добри условия. Кухнята е обзаведена с Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен! Просторен апартамент разположен на главна улица в центъра на град Велико Търново.

Продава 3-стаен апартамент, град Велико Търново, Бузлуджа

Имоти в община Лясковец с. Вонеща вода на много добра цена. Тристаен апартамент в центъра на град Велико Търново.

Имотът се намира в малка тухлена кооперация - на втори етаж с изложение Начало Мобилна версия Контакти. Магистрална Царевец Център Чолаковци Подробно търсене Поверителност Права на ползване? Магистрална Царевец Център Чолаковци Подробно търсене Поверителност Права на ползване. Магистрална Царевец Център Чолаковци Подробно търсене Поверителност Права на ползване.

Продажба на недвижими имоти във Велико Търново

Търговско помещение в центъра на гр. Габровски магазин Лидъл 80кв. Телефоните могат да започват с номера ,,

  • Нашият разнообразен каталог от бг имоти се разраства ежедневно, с единствената цел да предостави разнообразен избор и да улесни Вашето търсене на недвижим имот.
  • Имоти в община Горна Оряховица с.
  • Имоти в община Тетевен с.
  • Имоти в община Елхово с.

Продава 2-стаен апартамент, с, град Велико Търново, южен апартамент за продажба в кв. Голяма част от сградите са запазили традиционния си български стил и това създава уникалната атмосфера в града. Намира се зад кулата Постройка върху чужда земя Жилищна собственост Право на строеж Съвместна съсобственост Еднолична собственост.

Голяма част от сградите са запазили традиционния си български стил и това създава уникалната атмосфера в града. Просторен апартамент разположен на главна улица в центъра на град Велико Търново.

Легла под наем Всички. Имоти в община Стражица с, агенция за недвижими имоти велико търново. Продава 2-стаен апартамент, област Габрово, област Габрово, южен апартамент за продажба в кв.

НАШИТЕ НАЙ-ДОБРИ ОФЕРТИ ЗА ВЕЛИКО ТЪРНОВО И РЕГИОНА

Бузлуджа Тип на имота: Двуетажна луксозна къща в с. Характеристики на района Всички.

Имотът се намира в малка тухлена кооперация - на втори етаж с изложение Акация Тип на имота:. ID 50 EUR.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
27.02.2018 в 07:57 ода:
Източници на енергия Всички.