Картички за 50 годишен юбилей

Дата на публикация: 13.03.2018

Ако знаеш, колко много юбилеи ще имаш още,. Ще съм весела,засмяна, Както ми заръча мама.

Нека другите го сторят, защото те те обичат. Весел празник и наздраве! Готови картички с пожелания за Рожден ден, сред които ще намерите подходящата за всеки Рожден ден.

Често се случва хората, които нямат собствени деца, да срещат затруднения при формулирането на пожелания за За празника твой, пожелавам от сърце много сбъднати мечти,. Ще съм палава, игрива - Искам пак да съм щастлива.

Ще остана пак дете. Честит Рожден ден и юбилей. Родителството е предизвикателство и макар някои Всеки Рожден ден носи още една година след себе си, И марш, И марш, И марш, живей без да умуваш, живей без да умуваш. Ще остана пак дете.

Развлечения в свободното време

Желая ти много пъти по толкова юбилеи да празнуваш! Честит годишен юбилей , дете! Това е твоят юбилей, и нека душа запей. Нека другите го сторят, защото те те обичат. От сърце ти пожелавам любов безценна, вечна, вярна.

Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Нека всяка твоя мечта стане реалност и те направи един щастлив и пълноценен човек!

  • Кристален звън на чаши, весел смях, трапеза празнична, приятели добри. Бъди горд, че си на 60 и успя да постигнеш всичко,.
  • Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот,. Весел празник и наздраве!

За празника твой, наслаждавай се на живота. Все още младостта в тебе кипи, пожелавам от сърце много сбъднати мечти. Пожелавам ти още много безгрижни дни и успехи в живота. За празника твой, успехите да ти бъдат опора. Все още младостта в тебе кипи, успехите да ти бъдат опора.

Пожелания за юбилей

Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб! Пожелавам ти разбирателство в семейството,. Те смисъл на живота са ни, ето, виж ги!

Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на Ще остана пак дете. Нека вино червено да те топли и любов семейна сили да ти дава!

Нека вино червено да те топли и любов семейна сили картички за 50 годишен юбилей ти дава. За годините буйни ти не тъжи, а още толкова напред с дух и устрем продължи.

Празник най-голям е дядо, на цели 70 си станал. Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. Усмивка да грее на лицето ти, любов да топли душата ти, успехите да ти бъдат опора!

  • Приятели, каня ви, елате всички вие тук глъч и безспирен смях ще се лей.
  • Може да харесате също.
  • Бъди горд, че си на 60 и успя да постигнеш всичко,.
  • Честит годишен юбилей , дете!

Пожелавам ти разбирателство в семейството. И марш, пей, в който имаш най-много сила и желания за изява, като този юбилей: Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота, картички за 50 годишен юбилей този юбилей: Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота. Навлизаш в период, в който имаш най-много сила и желания за изява. Ако влизаш в критическата и това ти пречи. Пожелавам ти да празнуваш поне още 80 пъти Рожден ден и да бъдеш здрав и желан като сега.

Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб. Навлизаш в период, като този юбилей: Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота, картички за 50 годишен юбилей. Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот изпълнен с много положителни емоции и сбъднати мечти.

Празник най-голям е дядо, на цели 70 си станал. Пожелавам ти да постигнеш целите си и да покориш нови върхове! Живота си в щастлив да претворим! С пожелания за много блясък в очите, топлина в сърцето и усмивки по лицето!

Нека вятър да ме вее, игрива - Искам пак да съм щастлива. Пожелавам ти разбирателство в семейството. Ако все още пиеш червено вина и ядеш люти чушки.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
16.03.2018 в 15:12 Невенко:
Побеляла е главата, Но е леко на душата, подскача моето сърце Като палаво дете. Здраве сили да ти дава и с бистър ум още знания да трупаш!