Евтини имоти в северна гърция

Дата на публикация: 23.03.2018

За отдаване под наем За постоянно живеене Гарантиран наем За инвестиция За отдих. Евтини недвижими имоти в Гърция се предлагат във всички региони и във всички сектори на пазара Закупуването на имот в Гърция е изгодно не само за почитателите на ежегодната почивка на море.

Покупката на жилище в Гърция е безпроблемна за чужденците Числото на желаещите да придобият собствено жилище в Гърция се увеличава и благодарение на факта, че процедурата по закупуване е доста опростена и бърза.

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Къщи близо до езеро, река, язовир. Ловно и горско стопанство. Обзаведена двуетажна редова къща мезонетен тип с разгъната площ от 65 кв. Разрешение за домашни любимци.

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 70 кв.

Категория на имота Всички. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Подземен гараж Паркомясто в подземен гараж. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

София, Център днес Вижте всички оферти от Гърция. Предназначение на имота Всички.

Купи изгодно мечтания имот в Гърция

Отоплението се осъществява посредством камина и локално парно. Вход с имейл адрес. Търсете сред 4 имота в Гърция София, Бояна 18 септ. Евтин имот в Гърция за продажба! Русе и Областта Имоти под наем в София централната част Имоти в Североизточни квартали Варна за продажба и под наем Имоти под наем в кв. Златен рог 22, ет.

  • Търси като местиш картата. Къщи в зимни курорти.
  • Държава Всички България Гърция Кипър. Вижте всички нови оферти от Гърция.

Къща в Сани с площ 80 м 2HK. Земеделски имоти - Други. Цените на имотите в Гърция се влияят предимно района, HK. Цените на имотите в Гърция се влияят предимно района, HK. Държава Всички България Гърция Кипър. Земеделски имоти - Други.

Намерени 987 обяви

Гарсониера с площ от 35кв. За въпроси, свързани с покупката на имоти в Гърция можете да се свържете с нас на посочените в страницата ни за контакти телефони или на имейл info icb-imoti. При необходимост, жилището винаги може да бъде и изгодно препродадено, даже с добавена стойност.

Парцели в селски курорти. Къщи в зимни курорти. Предлагаме на вашето внимание къща с площ кв. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Имоти в Гърция за продажба и под наем prev next.

Евтини недвижими имоти в Гърция се предлагат във всички региони и във всички сектори на пазара

Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен. Нещо повече, при закупуване на жилище от собственик или от строител, чужденецът получава същите права на собственост, каквито имат и гръцките граждани.

За въпроси, свързани с покупката на имоти в Гърция можете да се свържете с нас на посочените в страницата ни за контакти телефони или на имейл info icb-imoti. Златен рог 22, ет.

Самостоятелна къща 98,6 кв. Филипи на м от плажната ивица на чаровният град Кавала, евтини имоти в северна гърция. No max r Евтини имоти в северна гърция min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3.

Ниво на шума Всички? Любими имоти 0 Добави обява! No max r No min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3. Любими имоти 0 Добави обява.

Земеделска земя,Област Кавала

Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление. Ниво на шума Всички. Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр. Покупката на жилище в Гърция е безпроблемна за чужденците Числото на желаещите да придобият собствено жилище в Гърция се увеличава и благодарение на факта, че процедурата по закупуване е доста опростена и бърза.

Вижте всички оферти от Северна Гърция. Всички имоти София дом. Вижте всички оферти от Атон. Вижте всички оферти от Атон?

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: