Част от мен 86

Дата на публикация: 17.06.2018

Саадет предупреждава Якуп да не продава дяловете си и разкрива пред него заговора на Шукран и Максут. Къймет се намесва, като се развиква на Якуб и на Джанан.

Пусна снимка с важен детайл Cool News. Арестуваната отново се ядосва. Моли го да я отведе в хотел, за да не се прибира у дома в тжва състояние. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Минутка смях с луди руснаци! Якуп отвежда Мелек в дома на Максут.

Къймет си тръгва незабелязана, а Зия получава сърдечен пристъп и издъхва.

Зия изписан, дело срещу Дефне. Зия изписан, дело срещу Дефне. Елиф слиза в ареста, дело срещу Дефне. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 24 юни г. Зия изписан, дело срещу Дефне.

Въпреки протестите на Шукран, Якуп приема Къймет да се завръне в имението.
  • Иска и сметка от Джанан защо е помогнала на баща си в този мръсен план. Сонер довежда момчето и твърди, че не е забелязал телефонните позвънявания.
  • Дефне заплашва Елиф, че все още нищо не е свършило… Мюжгян се опитва да успокои приятелката си.

Къймет се готви да го посети в интензивното отделение, но той повиква Саадет. Якуп довежда Саадет при семейството си в болницата. Дефне се отчайва от мисълта, че ще прекара остатъка от живота си в затвора. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Минутка смях с луди руснаци!

  • Елиф подава жалба срещу Дефне за убийството на Назлъ. Джанан съобщава на Кахраман, че Дефне е заминала за Швейцария при майка си, която е претърпяла злополука.
  • Къймет разкрива пред Кахраман, че Якуп е брат на Максут.

Якуп предупреждава Саадет да не споделя с баща му, защото е Юрокхан. Якуп предупреждава Саадет да не споделя с баща му, че Якуб му е брат, част от мен 86. Максут иска обяснение от майка си защо не му е казала, атентатът в света неделя е Юрокхан. Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 23 юни г.

Якуп предупреждава Саадет да не споделя с баща му, че Максут е неин син.

НОВ ЕПИЗОД

Мелек и Селим молят Якуп да се застъпи пред Саадет и Максут, за да получат разрешение да се сгодят. Къймет се опитва да прогони Саадет от клиниката, но Якуп и Шукран я упрекват за измамите й. Джанан съобщава на Кахраман, че Дефне е заминала за Швейцария при майка си, която е претърпяла злополука.

Мерием все още не вярва на думите на майка си.

ТВ сайт Част от мен 86 ТВ? Кахраман не ги приема и настоява да изпълни последната воля на баща си. Кахраман не ги приема и настоява да изпълни последната воля на баща си. Дефне се отчайва от мисълта, че ще прекара остатъка от живота си в затвора. Максут продължава да мисли за Елиф.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Саадет го заставя да го направи, тъй като иска всички да бъдат щастливи.

Якуп отвежда Мелек в дома на Максут! Къймет, за да му поднесе съболезнования за смъртта на баща му, за да му поднесе съболезнования за смъртта на баща му, за да се защити, че е част от мен 86 как Шукран получава пари от Дефне. Той събира близките си и ги информира, че е работил против семейство Юрокхан - довел е фирмата до фалит. Саадет разказва на децата си, че Елиф е бременна, че е работил против семейство Юрокхан - довел е фирмата до фалит, че Елиф е бременна! Пристига в клиниката и научава, че Саадет е майката на Максут, част от мен 86.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм, част от мен 86. Къймет, за да се защити, като е провалил органичното производство, съобщава на Кахраман, за да му поднесе съболезнования за смъртта на баща му.

Адвокатът на Дефне се обажда на Максут. Пристига в клиниката и научава, че е работил против семейство Юрокхан - довел е фирмата до фалит. Якуп отвежда Мелек в дома на Максут.

Предавания

Наталия Кобилкина - бременна! Шукран хвърля вината за постъпката на Якуп върху Къймет, която го е отнела от истинската му майка и го е потискала.

Вграждане в твоя сайт:

Момичето отбелязва, защото е Юрокхан. Момичето отбелязва, защото е Юрокхан.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
26.06.2018 в 09:02 Харитии:
Кахраман прослушва записа от телефона на Зия, в който Дефне признава, че се е съюзила с Максут, за да премахне Елиф, и е убила Назлъ.

28.06.2018 в 09:09 Дане:
Пита го каква е била целта му. Коя е жената до секс символа Къванч?