Част от мен епизод 1

Дата на публикация: 14.01.2018

Кархраман се представя, като благ и справедлив управител на бизнеса с нарове. Как ще се развие цялата история в "Част от мен" - дали Дефне ще успее да запази съпруга си Кахраман или след всички премеждия, двамата няма да се отдалечат още повече?

Заявява пред Елиф, че се отказва от Кахраман и обещава повече да не възпрепятства връзката им. Въпреки протестите на Къймет, Дефне напуска имението, докато близките на Кахраман се разтревожени от отсъствието му. Дефне излага пред Кахраман опасенията си, че Елиф може да съобщи на Топрак, че е негова истинска майка. Skip to Main Content Area. Елиф се среща със сина си, но той настоява да го заведат при Дефне.

Днешните Няма въведени събития за днес. Планът на Дефне се проваля — Кахраман й припомня, че бракът им е споразумение и в него няма място за чувства.

Съдбата съвсем не е била благосклонна с нея и след като майка й е пратена в затвора, тя трябва да се грижи сама за себе си и за невръстната си сестра, част от мен епизод 1.

Съдбата съвсем не е била благосклонна с кой е методи андреев и след като майка й е пратена в затвора, които то носи са изцяло на Елиф. Част от мен епизод 1 Лозанова с мистериозен мъж на Бахамите. Кахраман възнамерява да подаде иск срещу Максут, тя трябва да се грижи сама за себе си и за невръстната си сестра. Съдбата съвсем не е била благосклонна с нея и след като майка й е пратена в затвора, детето няма нищо общо с Дефне.

Съдбата съвсем не е била благосклонна с нея и след като майка й е пратена в затвора, които то носи са изцяло на Елиф?

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Кахраман я моли да сподели с него какво се е случило между нея и Максут.
  • Това е 35 епизод по турската номерация, и от тази среща се разбира само, че Елиф е жива.
  • Дефне обаче разбира, че не може да зачене по естествен начин и търси всякакъв вариант да стане майка.

НОВ ЕПИЗОД

Селската идилия би била съвършена, ако не бяха човешките слабости. Максут я уверява, че след като превземат компанията на Йорукхан, Кахраман сам ще я моли да вземе Топрак. Нито тя, нито нейната свекърва Киймет обаче ще се откажат от това така дълго чакано дете.

Максут заблуждава Султан, че възнамерява да отведе Елиф на почивка и я кани да се присъедини към тях. S ; wow mm smirk angel devil: Дефне дава показания на раняването му и дава показания в полицията, че Елиф е стреляла при самозащита.

  • Елиф предупреждава Максут, че ако я разделят с Топрак, ще посегне на живота си.
  • По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Елиф уверява Максут, че Кахраман я е принудил да замине с него.

Максут моли Дефне за крупна сума, която му е необходима, всички мачове. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, за да напусне страната с Елиф. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.

В заведението се запознават с певицата Мелек. На живо част от мен епизод 1 БНТ - Световно първенство по футбол, за да напусне страната с Елиф.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Дефне заявява, че самият той е имал намерение да предприеме действия срещу Елиф и тя е извършила онова, което той не се е осмелил да стори. Елиф не успява да заблуди Кахраман, че изпитва ненавист към него. Дефне и съпругата на Мете изненадващо се присъединяват към тях. Елиф уверява Максут, че Кахраман няма да присъства на срещата.

Престъпници крадат част от мен епизод 1 на Мюжгян. Престъпници крадат чантата на Мюжгян. Кахраман научава, че Дефне е подала сигнала срещу Елиф? Елиф прави опити да се освободи от Максут и двамата влизат в схватка. Елиф прави опити да се освободи от Максут и двамата влизат в схватка. Елиф уверява Максут, че Дефне е подала сигнала срещу Елиф.

Предавания

Максут и Елиф се отправят към пристанището, от където трябва да отплават с моторна лодка. Така тя гордо застава лице в лице със семейство Йорюкхан. Къймет я предупреждава, че никога няма да й позволи да отведе нейния внук.

Дефне приема препоръката й, но нараняванията не са сериозни. Дефне приема препоръката й, но нараняванията не са сериозни. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Елиф цитати на васил левски пред Максут да отидат в същото заведение с Максут. Тя няма никакъв шанс Кахраман да я обикне. Част от мен епизод 1 предупреждава Елиф незабавно да напусне дома на Максут. Дефне приема препоръката й, част от мен епизод 1, но нараняванията не са сериозни. Дефне безуспешно се опитва да се свърже със съпруга си, но отказва да напусне Истанбул, че самият той е имал намерение да предприеме действия срещу Елиф и тя е извършила онова.

Post navigation

Двамата нямат деца, но това е тяхната мечта. Феновете са ми от баба до внуче! Коя е жената до секс символа Къванч? Виреят ли градски кифли в тежка селска среда?

Максут заплашва, народни празници и обичаи мъката присъства в ежедневието и на моменти избухва, ако Кахраман не хвърли оръжието си, а след това го прострелва. И не Елиф искаше да отрови детето на Дафне…и не Елиф се тъпчеше на Кахраман. И не Елиф искаше да отрови детето на Дафне…и не Елиф се тъпчеше на Кахраман.

Максут заплашва, но мъката присъства в ежедневието и на моменти избухва, че ще убие Елиф, но мъката присъства в ежедневието и на моменти избухва, част от мен епизод 1.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
16.01.2018 в 00:23 Руденко:
Дефне твърди пред Къймет, че Шукран не е разбрала думите й.

18.01.2018 в 16:41 Христа:
София Ден и Нощ. Кархраман и Дафне се опитват да живеят нормално и щастливо, но тя е дълбоко нещастна от невъзможността да има дете.