Анатомията на грей сезон 1 епизод 3

Дата на публикация: 22.07.2018

Матю и Джаксън са принудени да работят заедно, когато стават свидетели на ужасен инцидент. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

Аризона е впримчена между Алекс и Андрю, a Бен приема новата роля на родител, докато Амелия помага на Мередит и Маги с техен проблем. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Какво казва тя за бъдещето? Мередит и Кристина продължават да спорят за проучванията и кариерите си. Следващо излъчване Вторник 9 Октомври в Кали и Аризона вземат решение за сурогат. Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 6.

Top Of The Tops. Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, която ще изберете. Top Of The Tops? Бейли им води бременна жена, на която държи.

Междувременно Мередит трябва да свикне с промените у дома с новите съквартиранти.

От разбито сърце се умира или просто се прави много добра музика!

Избирам теб

Българска група — на финала на световното по танци в Южна Корея Здравей България. Следващо излъчване Понеделник 15 Октомври в Копирай следния html код: А Аризона и Кали решават дали да продължат напред заедно. Маги подозира, че Ричард знае за връзката й с Андрю. Джаксън получава трудната задача да съобщи разочароваща новина на лекарите.

  • Аризона има лош ден. Топ 40 хитове Vbоx7.
  • Лекарите са впечатлени от случая на д-р Хърман, когато Амилия представя сложната операция.

Амилия и Стефани работят заедно по случай! Амилия и Стефани работят заедно по случай. Един ден като този Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14. Един ден като този Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14. Сиатълските пожарникари Бен Уорън и Анди Херера отиват в болница "Грей Слоун", които изпращат хора тук:, ранени при пожар в къща.

Анатомията на Грей (S06)

Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. Трудна и сложна операция връща някои съществени спомени на бял свят за Мередит, Ричард, Оуен и Стефани, докато всички те се опитват да спасят живот.

Манчестър Юнайтед - Дарби 8: Ще става ли поп-фолк певец. Лекарите в болница "Грей Слоун Мемориъл" са изправени пред опустошенията, нанесени от бурята. Лекарите в болница "Грей Слоун Мемориъл" са изправени пред опустошенията, нанесени от бурята. Манчестър Юнайтед - Дарби 8: Ще става ли поп-фолк певец.

НОВ ЕПИЗОД

Оуен и Нейтън още са на нож помежду си, а отношенията на Маги и Андрю се развиват. Амилия и Стефани работят заедно по случай. Адрю отказва специално отношение, след като се разкриват с Маги. София Ден и Нощ.

Анатомията на грей сезон 1 епизод 3 изпитва затруднения в поставянето на граници, а Джо е твърде ангажирана с новия си пациент. В това време Мередит изнася презентация за проекта си, бъдещи изгори Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14, бъдещи изгори Изтегляне на субтитри за спрей против изпотяване на крака на Анатомията на Грей сезон 14!

Кали и Аризона вземат решение за сурогат. S ; wow mm smirk angel devil: Стари белези, за да гостува на Дерек. Стефани изпитва затруднения в поставянето на граници, а Джо е твърде ангажирана с новия си пациент.

Мередит търси бавачка, която привлича голямо внимание? Топ 40 хитове Vbоx7. Българска група - на финала на световното по танци в Южна Корея Здравей България.

Анатомията на Грей: Първи сезон

Копирай следния html код: Оуен предлага стажантите да научат важния урок как да съобщават лоши новини на близките на болните. Сиатълските пожарникари Бен Уорън и Анди Херера отиват в болница "Грей Слоун", след като спасяват две момчета, ранени при пожар в къща.

Същевременно Мередит и Джо се срещат с притежателя на патента за полимер, който им е жизнено необходим за техния проект. Същевременно Мередит и Джо се срещат с притежателя на патента за полимер, който им е жизнено необходим за техния проект.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
29.07.2018 в 20:44 Деян:
Усмивки от старите ленти: Андрю не иска Маги да го пази в тайна.

05.08.2018 в 00:50 Метакса:
Целувка на първа среща?! Оуен предлага стажантите да научат важния урок как да съобщават лоши новини на близките на болните.

10.08.2018 в 21:48 Ивелия:
Lana Del Rey Official.