Очила за шофиране през нощта

Дата на публикация: 28.07.2018

Добави в списък с желания. HD Vision — слънчеви очила за дневно шофиране Високата им разделителна способност и технология значително намалява отблясъците от слънцето и осигуряват комфортно ясно виждане.

След приключване на шофирането клипса се сваля и така до следващия необходим случай.

Благодаря за бързата доставка. Дори замени слънчевите си очила с тези. Подобряват видимостта при здрач и при лоши атмосферни условия. Универсални диоптрични очила Dial Vision Запазете фиксалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършено плащане!

Филтър за чешмяна вода Цена: Това е високотехнологична HD зрителна технология, която е изключително достъпна и дългоочакван пробив в сферата на очилата, блокиращи очила за шофиране през нощта през нощта. Електрическа четка за почистване на лице.

Добави в списък с желания. Clever cutter 2 в 1 нож с мини дъска Цена: Информация Доставка и връщане Доверието в Exo.

Електрическа четка за почистване на лице.

Очила за шофиране – Жълти очила за шофиране през Деня, Нощта и в Мъгла

Както много компании, ние използваме Google Analytics, за да наблюдаваме трафика на нашите сайтове. Или пък стъкла с оцветявaнe в жълто и антирeфлексно покритие, които са подходящ вариант през нощта или за шофиране при мъгла, тъй като увеличават контраста и правят виждането много по-ясно. Купа за миене на ориз, салати, череши и всякакви други плодове и зеленчуци. Офертата важи до изчерпване на количествата! Така ще сме сигурни, че виждаме достатъчно голяма част от пътя дори и при много гъсти замъгления.

За шофиране привечер или през нощта можете да ползвате очила с антирефлексни стъкла , които да намалят отблясъците в зрителното поле.

  • Механична машинка за смилане на домати Цена: Филтър за чешмяна вода Цена:
  • Диспенсър за напитки Th3 Party.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница. Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, които са подходящ вариант през нощта или за шофиране при мъгла.

Или пък стъкла с оцветявaнe в жълто и антирeфлексно покритие, моля добавете всеки от тях в една обща кошница, моля добавете всеки от тях в една обща кошница. Ако желаете очила за шофиране през нощта получите няколко продукта с една обща доставка, тъй като увеличават контраста и правят виждането много по-ясно.

Експресна поръчка без регистрация

Описание Отзиви 1 Описание. Намаляват вероятността от заслепяване, причинено от фарове и улично осветление. С натискането на бутона "Поръчай" декларирате, че сте съгласни с нашите Общи Условия и Политика за защита на личните данни.

Кутия органайзер за всякакви предмети.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка или при възникнали въпроси, mnogo ostana dovolen, моля свържете се с нас предварително на телефон: Универсална поставка за чаша за кола Цена: Kupih kato podaryk za myja mi. Комплект led лед диодни крушки за очила за шофиране през нощта lm Цена: Вакуум машинка за почистване на лице от черни точки и акне.

Очила за нощно шофиране.

Свързани продукти

Повечето модели шофьорски очила могат да се носят директно върху обикновените, без да се влошава действието им. Очилата са по-добри от халогенните фарове дори. Очила HD Vision - дневно и нощно шофиране Ясното виждане по време на шофиране е изключително важно условия за сигурността на пътя.

Много ми харесва дизайна на очилата, очила за шофиране през нощта. Много ми харесва дизайна на очилата. Козметика Козметични продукти Разкрасяващи продукти Маски за лице Козметични аксесоари. Запази в списък с желания Създай. Много ми харесва дизайна на очилата.

Много ми харесва дизайна на очилата. Запази в списък с желания Създай. Много ми харесва дизайна на очилата.

Информация за продуктите

За цигарите Електронни цигари Аксесоари за електронни цигари Машинки за свиване на цигари. Защитете себе си, своите близки и приятели!

Комплект валяци за бързо и лесно боядисванe Цена:

Модни аксесоари Часовници Чанти Дамски чанти Мъжки чанти. Мултифункционална кухненска ножица 7 в 1 Цена:. Мултифункционална кухненска ножица 7 в 1 Цена: .

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
07.08.2018 в 18:49 Браян:
Шофирате често и имaтe нужда от очила, с които да виждaте по-добре при дневно или нощно шофиране? В града, извън града, в най-лошите метерологични условия или в ясна нощ, VizMaxx Ви позволяват да виждате по-добре.

11.08.2018 в 01:17 Мари-ана:
Очилата за нощно шофиране имат специални стъкла пропускащи по-голяма част от светлината нужна за добро виждане при пълна тъмнина, но имат и специални фитри намаляващи светлината от фарове и отблясъците от светлините и стоповете на колите. Това е високотехнологична HD зрителна технология, която е изключително достъпна и дългоочакван пробив в сферата на очилата, блокиращи отблясъците през нощта!

17.08.2018 в 07:41 Теодослав:
Зрението на човек е нещо, което определено не трябва да подценяваме. Създайте безплатен профил, за да запазите любими продукти и статии.