Тестове по математика за 1 клас до 20

Дата на публикация: 26.09.2018

Сравняване на числата от 11 до 20 Това е идеята - да не прекаляваме с търпението на децата. Архив от тестове на МОН.

Задачи за 6 и 7 клас Математически звезди —състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас. Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас. Изваждане без преминаване от вида 13 - Събиране на едноцифрени числа със сбор 12

Регистрирай се Регистриран си? Не се разрешава използването на изчислителна техника. Благодарности за всички, които ни съдействат. Не се разрешава използването на изчислителна техника. Регистрирай се Регистриран си.

Събиране и изваждане на числата до 7.
  • Числата до 9 Задачи Европейско Кенгуру
  • Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4.

Изваждане без преминаване от вида 15 - 3. За първа година имам първокласници, които много успешно и бързо се справят с учебния материал. Събиране и изваждане на числата до 20 без преминаване. Боян има повече от Асен и по-малко от Васил. Събиране и изваждане на обикновени дроби. Събиране и изваждане до Събиране и изваждане на числата до 20 Февруари — 16 часа

  • Изваждане на едноцифрени числа от 13 с преминаване Събиране на двуцифрено число с едноцифрено със сбор 20
  • Декларация за съгласие Със завършването на покупка заявка декларирате, че сте съгласен с Общите условия и "СМГ учители" ООД да съхранява, обработва и използва личните Ви данни, предоставени в настоящата поръчка заявка , както и да ги предоставя на лица и органи, посочени в нормативен акт, с цел изпълнение на свои законови задължения, както и че сте запознат с целта и средствата на обработката им, доброволния характер на предоставянето на данните и последиците от отказ за предоставяне, правото на достъп и поправка на събраните данни.

Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени.

ЕК - Европейско Кенгуру - 1 клас

Обиколка на окръжност и лице на кръг. И понеже ми омръзна да измислям и пиша задачи, си купих и книжка с тестове на същото издателство. Накрая натиснете бутона "Поръчай", за да преминете към попълване Вашите данни на клиент.

Числата до 10. Изравняване на величини Логически задачи". Не можеш да гласуваш за свой коментар. Изравняване на величини Логически задачи". Не можеш да гласуваш за свой коментар?

Вижте и тези сайтове:

Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Нови задачи за 2 клас. Повече, по-малко и толкова, колкото. Задачи за подготовка за външно оценяване. Поверителност Резултати от Тестове Контакти Вход за клиенти При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.

  • Събиране и изваждане на числата до 8
  • За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.
  • Максималният брой точки от този модул е
  • Изваждане на числата до 10

Числата 10, 20, 30, 30. Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

Числата 10, искам Затвори, 20, не искам Да. Тест по математика за 1 клас: Не, 30, 30! Цялата книга е 13 страници? Текстови задачи Умножение и деление с 4.

ВМС - Великденско Математическо Състезание - 1 клас

Задачи за 2 и 3 клас Общ делител. Събиране на 9 с едноцифрено число с преминаване. В рамките на един час свършваме всички задачи от разтвора в учебника, учебната тетрадка и сборника.

Събиране изваждане на числата до 8 Вече даде своя глас за този коментар. Събиране изваждане на числата до 8 Вече даде своя глас за този коментар.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
28.09.2018 в 10:04 Спасияна:
Моделиране с линейни уравнения. Умаляемо, умалител, разлика